Elementor #474

Bucharest Business School, cu sprijinul Fundației Autonom, oferă discounturi și burse parțiale la programul de Executive MBA Româno-Canadian de peste 35000 Euro.

Despre program

Facultatea Bucharest Business School din cadrul Academiei de Studii Economice din București, împreună cu facultatea ESG (Ecole des Sciences de la Gestion) din cadrul universității UQAM din Montreal, Canada, organizează programul de Executive MBA Româno-Canadian, cu dublă diplomă.

Programul de Executive MBA Româno-Canadian include 15 module și un proiect final, structurate în doi ani universitari (4 semestre) – modulele au loc in weekend-uri și sunt predate de profesori din România și Canada, iar unul dintre module se desfășoară la Montreal. Toate cursurile din program sunt în limba engleză. Programul are un cost total de 15000 Euro, care include taxa de studii și deplasarea in Canada (zbor și cazare).

Programul este unul dintre cele mai vechi programe de MBA din România, având o comunitate de peste 1000 absolvenți. La nivel internațional, UQAM organizează programe similare de Executive MBA cu universități partenere in alte 10 țări în afara României (Franța, Polonia, China, Vietnam, Mexic, Peru, Rep. Dominicană, Algeria, Tunisia, Camerun) și are o rețea de peste 12500 absolvenți.

Condițiile minime de aplicare la acest program:

    ·         cunoaștere corepunzătoare a limbii engleze, diplomă de licență, experiență managerială de minim 4 ani după absolvirea studiilor de licență sau minim 2 ani după absolvirea unui program de masterat.

Bursele și discounturile oferite  

Fundația Autonom sprijină dezvoltarea educației și pregătirea academică de top. De aceea, își unește forțele cu Academia de Studii Economice și susține Bucharest Business School, oferind cursanților care se înscriu la programul de Executive MBA Româno-Canadian până pe 20 iunie oportunitatea de a câștiga unul dintre cele 12 locuri subvenționate:

      ·         2 burse de 50% din taxa de studiu;

      ·         10 burse de 15% din taxa de studiu.

Bursele vor fi acordate prin competiție, pe baza evaluărilor realizate de un juriu format din profesori și absolvenți ai programului (Vasile Strat, Alin Angheluță, Dan Ștefan, Ștefan Prigoreanu, Irina Arsene, Larisa Budaca), iar rezultatul concursului va fi anunțat public pe 05 iulie. Profilul managerial, experiența, expertiza, motivația și potențialul de dezvoltare vor fi criteriile analizate de juriu.

 

Pentru a aplica la aceste burse, doritorii trebuie să urmeze procesul de înscriere și să aibă dosarul de admitere complet.